Diviguiden
Pizzeria Erikslust
Divibloggen

Webbdesign med WordPress i Malmö

Behöver du någon som kan bygga en hemsida? Bra webbdesign innebär inte bara att skapa en snygg hemsida. Riktigt bra webbdesign ska stötta dina affärsmål och vara användarvänlig – både för dina besökare och för dig som ska uppdatera webbplatsen. Vi hjälper dig hela vägen; från idé till lansering och underhåll. Vi finns i Malmö men jobbar internationellt.

Responsiv webbdesign

Idag kommer en majoritet av trafiken från mobila enheter. Vi låter din hemsida skina med mobilanpassad design för såväl små som stora skärmar.

U

Sökoptimerad

Varje dag görs 45 miljoner sökningar på Google – bara i Sverige. Vi säkerställer att din hemsida är sökmotoroptimerad med rätt teknik, innehåll och länkar. Syns du inte, finns du inte.

Enkel att uppdatera

Glöm krångliga system. Vi använder världens största plattform WordPress och Divi – ett användarvänligt verktyg som gör jobbet ännu enklare.

Ax till limpa (eller bara pålägg)

Oavsett om du behöver en helt ny hemsida, en webbshop med ehandel eller om du bara vill göra en avgränsad kampanj så hjälper vi dig hela vägen.

Allt i bruk
Ozium Records
Offert eller kaffe?

Några exempel

Sveriges Tvätteriförbund

Arbetsgivarföreningen för Sveriges tvätterinäring behövde ett nytt digitalt skyltfönster. Resultatet blev nya tvatteriforbundet.se med ny fräsch grafisk profil, en mer användarvänlig struktur och ett centralt medlemsregister som uppdateras automatiskt på sajten. Klockrent!

Velloflex webbshop

Velloflex är Sveriges marknadsledare på produkter inom magnetterapi. Tillsammans med Duse Media har de tagit fram en ny magnetisk sajt och webbshop med ny struktur, grafisk design och copy.

3 X WIN

Innovationsnätverket WIN är en del av Ideon. Tillsammans med Duse Media lanserar man nu flera sajter till de olika WIN-organisationerna. Först ut var WIN Water. Sedan lanserade vi WIN Guard och WIN Energy. Fler vinnare är på gång!
MCL Law – webbdesign av Duse Media

Didring Ord & Bild

En färgsprakande sajt för illustratören och tecknaren Karin Didring med portfolio och rosa dalahästar. Förbered dig på en färgkavalkad!

Kemtvätt.se

Sveriges Tvätteriförbund har, tillsammans med Duse Media, skapat kemtvätt.se – Sveriges enda sajt som bara listar auktoriserad kemtvätt och därmed underlättar ett mer hållbart val. Duse Media har gjort koncept, grafisk design, teknisk utveckling och sökmotoroptimering.

Ideon Science Park

Ideon Science Park i Lund är Sveriges första forskningsby och med ca 900 företag med 4 000 anställda. Vi var stolta när fick uppdraget att bygga nya ideon.se och nu när den är lanserad är vi ännu stoltare!

POWER of Sweden

Om du har sett extra mycket lila på sistone är det ingen slump. Pantone utsåg nämligen ”Ultra Violet” till 2018 års färg. Duse Media har tagit fram hemsida och nyhetsbrev till det nystartade klädmärket POWER of Sweden.

BlueMax superplåster

Precis som det limfria superplåstret skulle hemsidan vara snygg, enkel och funka i alla lägen. Duse Media har byggt hemsidan till det nya varumärket från Denado AB i samarbete med AD Jonas Alvsten.
MCL Law – webbdesign av Duse Media

MCL – Markets & Corporate Law

MCL är en advokatbyrå med fullt fokus på bolagsrätt och andra finansiella frågor. Duse Media har, tillsammans med AD-duon Katri Hansson och Tim Hansson, skapat hemsidan och bistått med copywrighting.

Telenor Inpli

Med quizzar vill Telenor Inpli väcka engagemang hos företag och organisationer kring nätverk och IT-säkerhet. Kampanjen består av fyra kampanjssidor och annonsering på IDG:s sajter samt på LinkedIn och Facebook. Duse Media har stått för koncept, design, copy, teknisk utveckling och digital annonsering.

Diviguiden

Duse Media står bakom Diviguiden – en av Sveriges största sajter om webbdesign i WordPress och Divi. Systersajten DiviMundo har också lanserats på engelska och spanska.

Ozium Records

Ozium Records är ett skivbolag som säljer smal musik som du sannolikt aldrig har hört talas om. Duse Media fick i uppdrag att skapa en internationell webbshop med både fysiska produkter (vinyl och CD) samt Downloads (mp3). I uppdraget ingick även att ta fram mallar för nyhetsbrev. Plattform: WordPress, Woocommerce och Divi.
Hemsida till pizzeria gjord i WordPress

Din hemsida här?

Är du redo att ta nästa steg med din digitala närvaro? Vi hjälper dig hela vägen med teknik, innehåll och design. Hör av dig och berätta om dina behov.

Så funkar det

Vad kostar en hemsida och hur lång tid tar det? Svaret är att det beror på hur komplext och omfattande uppdraget är. Men det kan ta allt från två veckor till ett halvår. Nedan ser du vår process, från ax till limpa. Alla steg behövs inte i alla projekt. Kontakta oss så kikar vi på ett upplägg som passar dig.

1. Strategi: Vem och varför?

Digital strategi är inte så krångligt som det låter. Vi börjar med att definiera syftet med sajten och vilken nytta som den ska skapa. Vi kikar även på målgrupperna: vilka är det som ska ta del av sajten och hur bidrar de till målen?

2. Innehåll: Content is king

Vilket innehåll finns redan och vad behöver produceras? Kanske har du allt innehåll färdigt, kanske behöver du hjälp med att skriva sökmotoroptimerade texter eller så behöver du hjälp med allt inklusive logotyp och grafisk profil. Oavsett vilket så löser vi det.

3. Teknisk uppsättning

Nu kan du fortsätta med din vardag medan vi börjar bygga din hemsida i vår testmiljö. Beroende på dina behov kan vi:

  • Registrera domän och webbhotell
  • Aktivera SSL (säker anslutning med https)
  • Installera WordPress, Divi och plugins

4. Webbdesign

Vi skapar ett första utkast på sajten. Om du behöver fixar vi bilder och copywriting. Vi säkerställer att hemsidan är sökmotoroptimerad och användarvänlig – och snygg!

5. Korrektur och test

Nu får du äntligen se något! Första utkastet är en tidig skiss där vi stämmer av om vi är på rätt väg. Vi förfinar designen efter din feedback och mejslar ut en helhet som du känner dig nöjd med.

6. Lansering!

När du har slutgodkänt hemsidan så lyfter vi över den till ditt webbhotell och gör sajten tillgänglig för världen. Vi pekar om eventuella gamla länkar och säkerställer att Google Analytics, Google Search Console och andra tredjepartstjänster är korrekt implementerade.

7. Statistik och analys

Vi sätter upp en dashboard i Google Analytics så att du kan se antal besökare, geografisk demografi, fördelning mellan mobil, surfplatta och dator samt övriga nyckeltal som du är intresserad av. Statistiken skickas sedan automatiskt till din mejl varje månad (men du kan såklart logga in varje dag och följa statistiken i realtid).

8. Utbildning i WordPress

Vi går igenom WordPress och Divi så att du snabbt kan uppdatera innehållet själv. Vi kan köra utbildningen på plats eller på distans via t.ex. Skype.

 9. Uppdateringar och utveckling

Nu börjar det roliga. Dels behöver du kanske hjälp med att uppdatera innehållet och skapa nya funktioner. Dels behöver WordPress och dess plugins och teman uppdateras löpande för att bibehålla säkerheten mot hackers och säkra stöd för nya tekniker.

10. Adwords och sociala medier

Redo att ta nästa steg? Vi hjälper dig med digital annonsering på till exempel Google och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin – för att driva relevant trafik till din hemsida.

VÅRA KOMPISAR

Duse Media är en 100% oberoende affiliate till Elegant Themes (Divi), UnoEuro (hosting och domäner) och Fiverr (nätverk för frilansare).

Wordpress
Divi från Elegant Themes
Fiverr
Google ads-byrå