Diviguiden
Pizzeria Erikslust
Divibloggen

Webbdesign med WordPress i Malmö

Bra webbdesign innebär inte bara att skapa en snygg hemsida. Riktigt bra webbdesign ska stötta dina affärsmål och vara användarvänlig – både för dina besökare och för dig som ska uppdatera hemsidan. Vi hjälper dig hela vägen; från idé till lansering och underhåll. Vi finns i Malmö men jobbar internationellt.

Mobilanpassad design

Idag kommer en majoritet av trafiken från mobila enheter. Vi låter din hemsida briljera med responsiv design på små och stora skärmar.

U

Sökoptimerad

Varje dag görs 45 miljoner sökningar på Google – bara i Sverige. Vi säkerställer att din hemsida är sökmotoroptimerad med rätt teknik, innehåll och länkar.

Enkel att uppdatera

Glöm krångliga system. Vi använder världens största plattform WordPress och Divi – ett användarvänlig verktyg som gör jobbet ännu enklare.

Ax till limpa (eller bara pålägg)

Oavsett om du behöver en helt ny hemsida eller om du vill göra en avgränsad kampanj så hjälper vi dig hela vägen.

Allt i bruk
Ozium Records

Offert eller kaffe?

Några exempel

WIN Water

Innovationsnätverket WIN är en del av Ideon. Tillsammans med Duse Media lanserar man nu flera sajter till de olika WIN-organisationerna. Först ut är WIN Water. 

POWER of Sweden

Om du har sett extra mycket lila på sistone är det ingen slump. Pantone utsåg nämligen ”Ultra Violet” till 2018 års färg. Duse Media har tagit fram hemsida och nyhetsbrev till det nystartade klädmärket POWER of Sweden.

BlueMax superplåster

Precis som det limfria superplåstret skulle hemsidan vara snygg, enkel och funka i alla lägen. Duse Media har byggt hemsidan till det nya varumärket från Denado AB i samarbete med AD Jonas Alvsten.

MCL Law – webbdesign av Duse Media

MCL – Markets & Corporate Law

MCL är en advokatbyrå med fullt fokus på bolagsrätt och andra finansiella frågor. Duse Media har, tillsammans med AD Tim Hansson, skapat hemsidan och bistått med copywrighting.

Diviguiden

Duse Media står bakom Diviguiden – en av Sveriges största sajter om webbdesign i WordPress och Divi. Systersajten DiviMundo har också lanserats på engelska och spanska. 

Hemsida till pizzeria gjord i WordPress

Pizzeria Erikslust

Med 75% mobil trafik räckte det inte bara med stans bästa Capricciosa för Pizzeria Erikslust i Malmö; hemsidan skulle såklart vara responsiv och mobiloptimerad. Duse Media löste utmaningen och levererade en rykande färsk hemsida som retar smaklökarna.

Hemsida till pizzeria gjord i WordPress

Din hemsida här?

Är du redo att ta nästa steg med din digitala närvaro? Vi hjälper dig hela vägen med teknik, innehåll och design. Hör av dig och berätta om dina behov.

SÅ FUNKAR DET

Vad kostar en hemsida och hur lång tid tar det? Svaret är att det beror på hur komplext och omfattande uppdraget är. Men det kan ta allt från två veckor till ett halvår. Nedan ser du vår process, från ax till limpa. Alla steg behövs inte i alla projekt. Kontakta oss så kikar vi på ett upplägg som passar dig.

1. Strategi: Vem och varför?

Digital strategi är inte så krångligt som det låter. Vi börjar med att definiera syftet med sajten och vilken nytta som den ska skapa. Vi kikar även på målgrupperna: vilka är det som ska ta del av sajten och hur bidrar de till målen?

2. Innehåll: Content is king

Vilket innehåll finns redan och vad behöver produceras? Kanske har du allt innehåll färdigt, kanske behöver du hjälp med att skriva sökmotoroptimerade texter eller så behöver du hjälp med allt inklusive logotyp och grafisk profil. Oavsett vilket så löser vi det.

3. Teknisk uppsättning

Nu kan du fortsätta med din vardag medan vi börjar bygga din hemsida i vår testmiljö. Beroende på dina behov kan vi:

  • Registrera domän och webbhotell
  • Aktivera SSL (säker anslutning med https)
  • Installera WordPress, Divi och plugins

4. Webbdesign

Vi skapar ett första utkast på sajten. Om du behöver fixar vi bilder och copywriting. Vi säkerställer att hemsidan är sökmotoroptimerad och användarvänlig – och snygg!

5. Korrektur och test

Nu får du äntligen se något! Första utkastet är en tidig skiss där du stämmer av att vi är på rätt väg. Vi förfinar designen efter din feedback och mejslar ut en helhet som du är nöjd med.

6. Lansering!

När du har slutgodkänt hemsidan så lyfter vi över din till ditt webbhotell och gör sajten tillgänglig för världen. Vi pekar om eventuella gamla länkar och säkerställer att Google Analytics, Google Search Console och andra tredjepartstjänster är korrekt implementerade.

7. Statistik och analys

Vi sätter upp en dashboard i Google Analytics så att du kan se antal besökare, geografisk demografi, fördelning mellan mobil, surfplatta och dator samt övriga nyckeltal som du är intresserad av. Statistiken skickas sedan automatiskt till din mejl varje månad (men du kan såklart logga in varje dag och följa statistiken i realtid).

8. Utbildning i WordPress

Vi går igenom WordPress och Divi så att du snabbt kan uppdatera innehållet själv. Du får en enkel manual och har såklart möjlighet till support.

 9. Uppdateringar och utveckling

Nu börjar det roliga. Dels behöver du kanske hjälp med att uppdatera innehållet och skapa nya funktioner. Dels behöver WordPress och dess plugins och teman uppdateras löpande för att bibehålla säkerheten mot hackers och säkra stöd för nya tekniker.

10. Adwords och sociala medier

Redo att ta nästa steg? Vi hjälper dig med digital annonsering på till exempel Google och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin – för att driva relevant trafik till din hemsida.

VÅRA KOMPISAR

Duse Media är en 100% oberoende affiliate till Elegant Themes (Divi), UnoEuro (hosting och domäner) och Fiverr (nätverk för frilansare).

Wordpress
Divi från Elegant Themes
Fiverr